020 - 623 68 32 info@losenstigter.nl

Diensten

Merken

Een merk dient om producten of diensten van een onderneming te onderscheiden. Door het merk is de goodwill die een onderneming met haar producten of diensten heeft opgebouwd, beschermd. Woorden, letters, cijfers, logo’s en combinaties daarvan kunnen een merk zijn. Tevens kunnen de vormen van producten of hun verpakkingen, kleuren, geuren en klanken een merk zijn.

Voor merkbescherming is het deponeren van het merk een vereiste. Pas nadat het merk is ingeschreven, kan er opgetreden worden tegen imitatie-merken.

Omdat de bescherming van een merk, ook met het oog op toekomstige behoeften, toereikend moet zijn en de registratie daartoe weloverwogen dient plaats te vinden, kan de bijstand door een deskundig merkenjurist niet gemist worden. Laat u niet tegenhouden door angst voor hoge kosten, wij bieden advies voor een acceptabel tarief. Voor een optimale merkbescherming beschikken wij over uitstekende adviseurs alsmede een wereldwijd netwerk van professionele agenten op het gebied van de intellectuele eigendom.

Waarom Los & Stigter?

  • Opgericht in 1910

  • Bevoegd om op te treden voor het Europese Octrooibureau

  • Bescherming op wereldwijde basis door uitgebreid net van professionele relaties