020 - 623 68 32 info@losenstigter.nl

Kennis

Bescherming Intellectueel Eigendom

Wilt u dat uw intellectueel eigendom veilig is? Los & Stigter is een zeer vertrouwde partner die u perfect helpt bij de juiste bescherming van uw intellectueel eigendom.

Goede bescherming

Wij verzorgen bescherming van uw intellectueel eigendom tegen het bewuste of onbewuste gebruik door derden. Daarnaast geven wij u graag uitgebreide adviezen. Wij zorgen voor een juiste beschrijving van uw uitvinding opdat u de meest geschikte protectie geniet. Wij helpen in het onderzoeken wat de concurrenten op uw gebied doen en bij de bescherming van uw intellectueel eigendom.

Los & Stigter

Wij zijn een gerenommeerd kantoor dat gespecialiseerd is in accurate en no-nonsense dienstverlening op het gebied van octrooien, merken en modellen. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een directe band tussen opdrachtgever en cliënt. Dit heeft als groot voordeel dat er geen communicatieverstorende tussenschakels zijn, waardoor misverstanden worden voorkomen.

Meer informatie
Wilt u meer te weten komen over patentbureau Los & Stigter? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Waarom Los & Stigter?

  • Opgericht in 1910

  • Bevoegd om op te treden voor het Europese Octrooibureau

  • Bescherming op wereldwijde basis door uitgebreid net van professionele relaties